Utbildning

- Utöka ditt kunnande med någon av våra populära kurser

Vi anpassar oss efter dina behov vilket gör att våra programutbildningar passar lika bra till nya användare som vill lära sig grunderna i något av våra system, som till vana användare som vill bli lite vassare och lära sig tips och trix för att hitta bästa möjliga arbetsflöde. Välj vilket upplägg som passar dig bäst, så levererar vi.

Eget upplägg

Tillsammans skapar vi en utbildning för dig och dina medarbetare efter era behov och möjligheter. Vi kan exempelvis fördjupa oss och gå igenom arbetsflöden för er som arbetar med journaldelen i ALMA eller bildhantering i DentalEye. Passa på i samband med andra utbildningar, klinikmöten eller kick-off. Välj den utbildningsform som passar er bäst. Det kan exempelvis vara i en datorsal, på praktiken eller en kursresa. I Sverige eller utomlands, du bestämmer och vi levererar.

Pris
Enligt offert

Öka dina kunskaper

Använd ALMA, Qdent & DentalEye på ett effektivare sätt och efter era behov. Genomgång av till exempel ekonomiska rapporter, statistik,  journalinställningar och säkerhet. Tips och trix för ett effektivare användande av Qdent samt DentalEye. Ni kan boka våra uppskattade telefonutbildningar där vi kopplar upp oss över internet och kan se varandras bildskärmar, eller så möts vi ute hos er på praktikenoch. Ni väljer det som passar er bäst. 
Resekostnader tillkommer vid utbildning på praktiken.

Pris
1.100:-/tim. exkl. moms
1.375:-/tim. inkl. moms

2-dagars kurs Qdent

I denna kurs får du möjligheten att arbeta med en fördjupning av klinikens kvalitets- och ledningsarbete. Inför kursen gör vi en behovsanalys över hur du arbetar idag och kommer fram till realistiska mål. Vid detta tillfälle ger vi även tips på hur du kan förbereda dig för att få ut det mesta av våra gemensamma dagar. Delar av dagarna kommer vi arbeta i mindre grupper. Vid intresse kontakta oss för mer information.

Allmänna bokningsregler

Regler för 2 och 3-dagskurser och Eget upplägg. Anmälan är bindande. Kursavgift skall vara betald 20 dagar innan respektive kurs. ALMASOFT förbehåller sig rätten att ställa in kurser. I händelse av att kurs ställs in, återbetalas erlagd kursavgift till fullo.

Bokning

Boka direkt här på sidan eller ring 046-23 81 80.


ALMASOFT
046-23 81 80
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

©  ALMASOFT. All rights reserved.

Webbsida skapad av Joomlaproffs