Skip to main content

IT-drift

- För smidiga arbetsdagar utan krångel

Trygg och driftsäker IT-miljö på er klinik

En välfungerande it-drift är grundläggande för att driva företag framgångsrikt. Med en säker it-miljö har du bättre flyt i dina affärsprocesser, blir effektivare och håller dig fredad mot cyberattacker och intrång.

När alla system fungerar som de ska blir du inte bara effektivare och gladare. Du kan då också fokusera på att erbjuda service av högsta klass till dina patienter. Samtidigt ska du kunna vara trygg i vetskapen att data samlas in på rätt sätt, lagras säkert och är tillgänglig närhelst den behövs. De specifika kraven på din IT-miljö kan variera beroende på vilka system du använder.

Att investera i och underhålla en säker och flexibel IT-miljö är viktigt för att säkerställa en hållbar och konkurrenskraftig verksamhet.

Med en gedigen erfarenhet och en stark nyfikenhet att utforska nya IT-lösningar är ALMASOFT och Anidem Computers pålitliga partners. Vi håller oss uppdaterade om vad som behövs och fungerar inom IT för tandvårdsföretag. ALMASOFT verkar över hela landet och Anidem Computers fokuserar på Stockholmsområdet, men vi arbetar tillsammans för att få en välfungerande, trygg, driftsäker IT-miljö på er klinik. Oavsett om du redan har all hårdvara eller om du köper genom oss sköter vi löpande drift och underhåll.

Optimera ditt företag genom en stabil IT-miljö där problem och krångel hör till det förgångna!

Vill du veta mer

Fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi er inom kort.

Det går också bra att ringa eller skicka e-post.
Telefon: 046-23 81 80
Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Funktionssupport och it-drift

ALMASOFT och Anidem Computers erbjuder funktionssupport anpassad efter tandvårdsbranschens behov. Våra driftsäkra lösningar omfattar hårdvaror, mjukvaror, virusskydd, backup, IP-telefoni och molntjänster.

I avtalet ingår

  • Funktionsgaranti på ert datorsystem, journalprogram samt röntgen/bildhanteringsprogram
  • Garanterad inställelsetid vid driftstopp
  • Obegränsad support och service med hög tillgänglighet på plats och med fjärrstyrning

  • Fritt underhåll samt uppdateringar av systemet och era program
  • eBackup