Skip to main content

Lediga tjänster

Glädjefyllt lagarbete

ALMASOFT AB är ett stabilt bolag som tillhandahåller tjänster som datasystem, kvalitets- och ledningssystem, redovisningstjänster och hårdvara för tandvården i Sverige. 

Att arbeta för Almasoft innebär att vara en del av ett team på 17 sammansvetsade medarbetare med olika roller. För att lyckas och trivas i en roll hos oss är både din kompetens och din personlighet viktig. Om du är trygg, prestigelös och tillsammans med oss är beredd att kavla upp ärmarna där och när det behövs kan Almasoft vara en perfekt arbetsplats. Har du dessutom nära till skratt kommer du snabbt att känna dig som en av oss.

Är du nyfiken på oss?

Hör av dig så svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. - 046-238180


Just nu söker vi

IT-tekniker

ALMASOFT ansvarar för funktion och drift hos våra kunder, deras kringutrustning och mjukvara. Som IT-tekniker hos oss är din roll att installera och underhålla både vår interna miljö, men även våra kunders funktion.

Vem är du?
Vi söker dig som trivs med att samarbeta och har inställningen att det finns inga dumma frågor. Du kan datorer och IT samt ordning och reda är viktigt för dig.

Våra önskemål på dig:

  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom it
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Vi letar efter någon som är trygg, tålmodig och prestigelös. Du är van att ta initiativ och arbeta i team. Är du redo att kavla upp ärmarna och bli en del av vårt gäng?

Vilka är vi?
ALMASOFT är ett stabilt företag som tillhandahåller tandvårdstjänster så som datasystem, kvalitets- och ledningssystem, redovisningstjänster och hårdvara för tandvården i Sverige. Att arbeta för ALMASOFT innebär att vara en del av ett team på 17 sammansvetsade medarbetare med olika roller. 
Du hittar mer information om oss på www.almasoft.se.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan eller frågor till
Marcus Johansson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Urval sker löpande.
Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Start: Omgående
Tjänst: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Plats: Veberöd, med möjlighet till att arbeta hemifrån enligt överenskommelse