Välkommen till 3-dagarskurs på Ästad Vingård!

Utbildning i ALMA i vacker omgivning

Om resmålet

Vårt boende under denna kurs ligger i Tvååker, mittemellan Falkenberg och Varberg.
På Ästad Vingård vaknar man upp till en lantlig frukost där boendet ligger centralt på vingården med närhet till vinfält, Sinnenas Spa och restauranger.

På gården arbetar man med lokala och ekologiska råvaror, så långt det är möjligt.

Av de ekologiska druvorna, som odlas både på inland och vid kusten, blir den största delen mousserande vin.

Program

Dag 1
Vi träffas vid lunchtid och avnjuter en god lunch i den vackra matsalen. Efteråt gör vi en mjukstart med kursen och stämmer av alla deltagares behov och intressen av de olika delarna i ALMA-programmet.

När kursen är slut för dagen njuter vi av att vandra i de härliga omgivningarna. Möjlighet finns att njuta av gårdens faciliteter som till exempel SPA, till självkostnadspris. Dagen avslutas med en gemensam middag.

Dag 2
Efter andra dagens kurs njuter vi av en vingårdsvandring med tillhörande vinprovning. Middagen hålls i en av de mysigt inredda matsalarna som finns tillgängliga på gården.

Dag 3
Sista dagen har vi kurs på förmiddagen som avslutas med en gemensam lunch.

Om kursen

På hotellet finns bra lokaler för studier, och alla deltagare ges möjlighet att lyfta de delar som de behöver lära sig mer av.
Kursen förutsätter medtag av egen laptop som har fått ALMAs journalprogram installerat, eller nyköpt laptop med ALMA-programmet installerat. 

Priset inkluderar

Grundpris 10.500,-/person inkl. moms

Boende på Ästad Vingård i dubbelrum. Helpension enligt program. 

Tillval

Enkelrumstillägg 1.124,-/2 nätter.

Vägbeskrivning

GPS: Ästad 10, Tvååker

Från E6
Vid avfart 53, kör av mot Tvååker. Följ skyltarna mot Sibbarp, cirka 9 km. Framme i Sibbarp tag av mot Ästad Vingård, cirka 6 km.

Från Ullared
Kör väg 154 mot Falkenberg. Sväng höger ca 3 km efter Köinge vid skylten mot Sibbarp. Framme i Sibbarp tag av vid skylt mot Ästad Vingård, ca 6 km.

Allmänna bokningsregler

Regler för 2 och 3-dagskurser och Eget upplägg:
Anmälan är bindande. Kursavgift skall vara betald 20 dagar innan respektive kurs. ALMASOFT förbehåller sig rätten att ställa in kurser. I händelse av att kurs ställs in, återbetalas erlagd kursavgift till fullo.

ALMASOFT | Kyrkostigen 5 247 62 Veberöd | 046-23 81 80 | 556484-4115 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
©  ALMASOFT. All rights reserved.

Webbsida skapad av Joomlaproffs