Skip to main content

Intervjuer med kunder

Tandhälsa i Växjö

Mitt på Storgatan i Växjö centrum hittar vi den moderna och trivsamma tandläkarpraktiken Tandhälsa som drivs av tandläkaren Maria Wennerholm.
Vi hälsade på för att se hur de trivs med att jobba i våra olika system.

TandCity i Malmö - DentalEye

TandCity är en modern klinik mitt i Malmö City, som är mån om att alltid kunna erbjuda sina patienter tandvård av hög kvalitet som är utförd av kompetent personal med den senaste tekniken som stöd.
Med detta i åtanke påbörjades för en tid sedan en spännande resa, nämligen att utveckla en AI-funktion för att lättare kunna detektera potentiella kariesangrepp på röntgenbilder.
Tillsammans med våra utvecklare på DentalEye har det stötts och blötts och testats fram och tillbaka, tills vi nu äntligen är i mål.

Vi fick den höga äran att prata lite med styrelseordföranden Tryggve Johansson om klinikens upplevelse av DentalEye, och passade även på att fråga lite mer om AI-intagrationen.

TandCity i Malmö - Qdent

Mitt i Malmö City, i ljusa, fräscha lokaler huserar den lika kompetenta som omtänksamma personalen som ser till att patienter kan få den tandvård de behöver, när de behöver den. Kliniken erbjuder akuttandvård dygnet runt, alla dagar i veckan. Stor yrkesskicklighet och hög kvalitet är viktiga värderingar som är centrala i verksamheten.

Vi har fått prata med Tandhygienist och Kliniksamordnare Emma Edvinsson om just kvalitetsarbetet på kliniken, där de har systemet Qdent till hjälp.

Dentotal i Trelleborg

I hjärtat av Trelleborg hittar vi de duktiga tandläkarna Helena och Christina och deras personal. De har jobbat med ALMA i många år och använder såväl journalsystemet som onlinetjänsten eTand. 
Vi bytte några ord med dem för att få reda på vad de tycker om att vara kunder hos ALMASOFT.