Om ALMASOFT

- Allt för en trygg och modern praktik där du har mer tid för dina patienter

Vi levererar en komplett tandvårdstjänst

Vi vill förenkla arbetet för alla privattandläkare så de kan leverera en trygg, tillgänglig och kvalitativ tandvård som kan växa och möta framtidens behov. Vi vill ligga i framkant med att leverera de bästa tjänsterna som på ett modernt och effektivt sätt kan ta privattandvården framåt. Med förståelse för praktikens vardag och kunskap inom branschen blir vi en självklar samarbetspartner.

ALMASOFT bidrar med kunskap och hjälpmedel för en trygg och modern praktik där tandläkaren har mer tid för sina patienter. Vårt utbud innefattar allt praktiken behöver från hårdvara, mjukvara och IT till ekonomi, kvalitetssäkring, ledarskap och utbildning. Din kompletta tandvårdstjänst!

Företaget med anor

ALMASOFT grundades under namnet C&T Computer Service redan 1988. Vår första produkt var ett program för tandtekniska laboratorier, DenTech. Under 1990 togs sedan ALMA tandläkarsystem fram.

Under 1996-97 tog vi fram ett nytt tandteknikersystem för Windows, ALMA TTS. ALMA TTS används av 300 dentallaboratorier (nästan hälften av Sveriges alla lab).

Våren 1997 började vi arbeta med framtagning av ett nytt Windowsbaserat system för tandläkare, ALMA TLS, vilket lanserades på Swedental - 97. Idag har vi nått version 12 och vi är glada att ha över 1250 nöjda kliniker som använder programmet.

Almasoft ägs av Lifco Dental inom Lifco-koncernen.


ALMASOFT
046-23 81 80
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

©  ALMASOFT. All rights reserved.

Webbsida skapad av Joomlaproffs