Lediga tjänster

Just nu letar vi efter:

Nätverkstekniker

Har du ett stort intresse för IT? Anser du att problem är till för att lösas? Tycker du om att arbeta med många olika typer av människor? Om du kan svara ja på dessa frågor, och dessutom tycker om att utmanas och lära dig nya saker, så skall du fortsätta läsa. 

Vem söker vi?
Vi söker dig som är duktig på datorer och IT och som har en naturlig känsla för service. Du är bra på att bemöta människor i allmänhet, och okunniga frågor i synnerhet.  
Du tycker om ordning och reda, har minst 5 års arbetslivserfarenhet, B-körkort och behärskar svenska i såväl tal som i skrift.

För att lyckas och trivas i rollen som nätverkstekniker på ALMASOFT är din personlighet en viktig faktor. Som person är du trygg, tålmodig och prestigelös, och du är van vid att kavla upp ärmarna och hugga i där och när det behövs. Du trivs med att arbeta i team och tycker om att samarbeta med människor i olika funktioner. 

Din roll
Vi ansvarar för funktion och drift hos våra kunder, detta gäller såväl deras kringutrustning som deras mjukvara.
Som nätverkstekniker hos oss är din roll att installera och underhålla både vår interna miljö och våra kunders hårdvara med fokus på eBackup.

Vilka är vi?
ALMASOFT AB är ett gediget och stabilt bolag som tillhandahåller tandvårdstjänster så som datasystem, kvalitets- och ledningssystem, redovisningstjänster och hårdvara för tandvården i Sverige. 
Vi är ett glatt och väl sammansvetsat gäng som nu ser fram emot lite förstärkning i teamet. 
Du hittar mer information om oss här: Om Almasoft

Ansökan 
Låter rollen spännande? Varmt välkommen med din ansökan eller frågor till Marcus Johansson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Eller skicka till:  ALMASOFT Kyrkostigen 5 247 62 VEBERÖD
Märkning: Nätverkstekniker

Urval sker löpande.  Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Start: Omgående
Tjänst: Heltid
Plats: Veberöd

Programmerare

Våra produkter är omfattande och komplexa, och utvecklingen innehåller många komponenter såsom framtagande av kravspecifikationer, systemering, kodning och testning inom många olika områden. Vi arbetar med Embarcadero Delphi och Visual Studio som huvudverktyg med Microsoft SQL-databas i botten.

Bakgrund Vi söker dig som har ett stort intresse för IT i allmänhet och tycker att programmering är det roligaste som finns. Komplexiteten hos produkterna kräver att du inte bara kan åstadkomma snygg kod, utan också har förmåga till överblick, helhetstänkande och vana vid lite större system. Intresse och kunskap om användargränssnitt är meriterande. Vi tror inte du har skaffat dig detta på alltför kort tid. Du skall kunna uttrycka dig i såväl skrift som tal på god svenska. Tidigare vana från support eller erfarenheter från tandvård är meriterande.

Vi är ett väl sammansvetsat och trevligt utvecklingsteam (6st), men vi behöver bli fler. Samarbete och gemenskap är viktiga saker för oss. Om du instämmer i det, så kanske du vill bli en av oss?

Ansökan  Låter rollen spännande? Varmt välkommen med din ansökan eller frågor till Marcus Johansson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Eller skicka till:  ALMASOFT Kyrkostigen 5 247 62 VEBERÖD Märkning:Programmerare

Urval sker löpande.  Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Start: Omgående
Tjänst: Heltid
Plats: Veberöd

ALMASOFT | Kyrkostigen 5 247 62 Veberöd | 046-23 81 80 | 556484-4115 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
©  ALMASOFT. All rights reserved.

Webbsida skapad av Joomlaproffs