Lediga tjänster

Just nu letar vi efter:

Programmerare

Våra produkter är omfattande och komplexa, och utvecklingen innehåller många komponenter såsom framtagande av kravspecifikationer, systemering, kodning och testning inom många olika områden. Vi arbetar med Embarcadero Delphi och Visual Studio som huvudverktyg med Microsoft SQL-databas i botten.

Bakgrund Vi söker dig som har ett stort intresse för IT i allmänhet och tycker att programmering är det roligaste som finns. Komplexiteten hos produkterna kräver att du inte bara kan åstadkomma snygg kod, utan också har förmåga till överblick, helhetstänkande och vana vid lite större system. Intresse och kunskap om användargränssnitt är meriterande. Vi tror inte du har skaffat dig detta på alltför kort tid. Du skall kunna uttrycka dig i såväl skrift som tal på god svenska. Tidigare vana från support eller erfarenheter från tandvård är meriterande.

Vi är ett väl sammansvetsat och trevligt utvecklingsteam (6st), men vi behöver bli fler. Samarbete och gemenskap är viktiga saker för oss. Om du instämmer i det, så kanske du vill bli en av oss?

Ansökan  Låter rollen spännande? Varmt välkommen med din ansökan eller frågor till Marcus Johansson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Eller skicka till:  ALMASOFT Kyrkostigen 5 247 62 VEBERÖD Märkning:Programmerare

Urval sker löpande.  Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Start: Omgående
Tjänst: Heltid
Plats: Veberöd

ALMASOFT | Kyrkostigen 5 247 62 Veberöd | 046-23 81 80 | 556484-4115 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
©  ALMASOFT. All rights reserved.

Webbsida skapad av Joomlaproffs