Kontaktformulär

Kontakta oss

3-dagskurs Italien 2020


3-dagskurs Italien 2020

Kurserna hålls på resorten Portico di Romagna, Italien. En liten by som gränsar till Toscana med vacker natur där god mat och dryck är heligt och vällagat med traditioner.

3-dagskurserna hålls på resorten Portico di Romagna, Italien. En liten by som gränsar till Toscana med vacker natur där god mat och dryck är heligt och vällagat med traditioner.

Du får använda en laptop som är din efter kursens slutBoende på Hotel Vecchio Convento i dubbelrum. Helpension enligt program. Transfer till och från flygplatsen. 3-dagskurs. Ny laptop med operativsystem. ALMA-demoprogramvara samt övningsdatabas. Datorn är din efter kursens slut.

Program och ytterligare information
Kursplan ALMA: Vi går igenom de olika delarna i ALMA, patienthantering, ekonomi, administration, tidbok samt fördjupar oss i arbetsflöden, verksamhetsstyrning, kvalitetsarbete och konceptet eTand med onlinetidbok.
Kurslängd: 3 dagar.

Kursplan Qdent: Fördjupning av klinikens kvalitets och ledningsarbete. Skapa en insikt och förståelse för varför det är så viktigt att arbeta med livslångt lärande och ständiga förbättringar för dig själv och för din kliniks skull.
Kurslängd: 3 dagar

Övrigt
Grundpriset inkluderar: Boende hotell, helpension enligt program, transfer, 3-dagskurs och laptop som är din efter kursen.

Arrangören AKI Golf Travel är givetvis behjälplig med att boka flyg från olika avreseorter. Du kan även välja om du vill stanna kvar längre efter kursens slut.

3dagskursItalien2020V2

 

Ladda ner en pdf med program och ytterligare information!