Klicka för att öppna menyn

Välkommen till ALMASOFT demohemsida för eTand

Vi har skapat denna demohemsida just för att du enkelt ska kunna se hur du kan använda eTand på din hemsida. Oavsett om du redan har en hemsida eller funderar på att skaffa dig en. ALMASOFT är en av Sveriges största leverantörer av programvara och IT-miljö för privatägda praktiker.

Vad är eTand?

Med eTand ger du patienten tillgång till information dygnet runt via internet på datorn, surfplatta eller smartphone. Patienten kan administrera sina personuppgifter, boka och boka om sina tider samt fylla i sin anamnes - allt i realtid. Och du får allt serverat i ditt ALMA. Du sparar administrativ tid och servicen till patienten ökar.

Funktionerna i eTand byggs med fördel in på din hemsida eller används fristående. Även om patienten sköter mycket själv har du alltid full kontroll och bestämmer exempelvis vilka tider som ska gå att boka.

Smidigt sätt att få nya patienter

Med eTand blir din hemsida en enkel väg in för nya patienter. De kan registrera sig och boka sin första tid hos dig. Enbart genom att de hittar din hemsida och klickar på "Ny patient".

Prova direkt

Du kan redan nu testa att logga in på mina sidor och se hur det ser ut för patienter som använder sig av eTand. Klicka på länken nedan och logga in med användaruppgifterna. OBS! Om du vill få en personlig guidning, ring 046-23 81 80 så berättar vi samtidigt som du klickar runt.

Användarnamn: 19080808-0808
Lösenord: 123456
Logga in på mina sidor

nyhetsbrev

Fyll i din mailadress och ta del av våra erbjudanden och få tips på hur du kan ta hand om din och familjens tandhälsa.