Kontaktformulär

Kontakta oss

PDF

Qdent filmer

Vi har nu tagit fram fyra nya filmer om Qdent. De är tänkta att kunna hjälpa dig med en repetition av programmet.
Du kan starta dem och se en del av filmen om det är något du glömt eller se hela filmen flera gånger. Filmerna är korta, mellan 2-5 minuter.
De går att se på datorn, läsplatta eller telefon.

Första sidan - Hem

Första sidan i Qdent ger dig en överblick över Qdent. Till vänster har du menyn och i mitten har du en översikt med vad du har att göra. En siffra i en röd ruta innebär att en Uppgift har förfallit och måste utföras. Har du en siffra i en gul ruta kommer Uppgiften snart att förfalla. Har du en siffra i en grön ruta har du koll på Uppgiften. På högersidan visas de nyheter som kommer från ALMASOFT eller som administratören på kliniken själv skriver.

 

Arkiv

I arkiv hittar du det som du vill arkivera eller spara. Det kan vara alltifrån dokument som du vill arkivera till material som du behöver lista och göra en riskbedömning på.

 

Metoder

Här hittar du förinlagda metoder/rutiner för vad och hur du gör på kliniken. Till exempel en metod/rutin för när du ska skriva en remiss eller hur du ska hantera autoklaven.

 

Uppgifter

Här är tanken att du ska lägga in påminnelser till dig själv och andra på kliniken. Det kan vara allt ifrån återkommande valideringar av autoklaven till när ett vinkelstycke är trasigt eller när ni ska revidera era metoder nästa gång.